• spanduk(1)
  • spanduk(2)
  • spanduk(3)
  • spanduk(4)
  • BANNER2

Kategori populér

  • Gantungan konci

    Keychains hipu pikeun konci berharga
    Gantungan konci
  • Lencana

    Badges unik pikeun kenangan husus
    Lencana
  • Medali

    medali exquisite pikeun acara memorable
    Medali

Bubuka parusahaan

  • Panyadia Karajinan & Kado anu Terpercaya

    Deer Gift Co., LTD mangrupikeun produsén profésional tina sagala rupa kado sareng karajinan, ayana di Zhongshan, Guangdong, China, saprak 2004.
    Garis produk utama urang kaasup produk logam salaku ranté Key, badges, emblems, medali, koin, pin lapel, opener botol, medallions, tag ngaran, sabuk ngaitkeun, magnet kulkas, souvenir;jeung produk lianna kaasup kulit, PVC lemes, jeung produk lawon jsb.
    Kalayan pangalaman langkung ti 17 taun damel sareng pembeli profésional di sakumna dunya, anu ngamungkinkeun urang ngembangkeun wawasan anu getol kana kabutuhan palanggan, sareng sanggup nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun nyumponan kapuasanana gancang.

DEERGIFTS CNC ukiran

DEERGIFTS PRODUK POLISHING

DEERGIFTS kapang nyieun

DEERGIFTS ngawarnaan

DEERGIFTS kapang polishing

DEERGIFTS QC

DEERGIFTS maot casting

DEERGIFTS bungkusan

    img

Eupan balik

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami